Registrera

Här kan du registrera ert företag/organisation. När du registrerar er kommer du få svara på frågor för att vi ska kunna säkerställa att alla som finns med i Nytta uppfyller våra fyra kriterier.

Nytta är till för företag/organisationer som har ett tydligt ideellt ändamål. Här ska alla leverantörer och kunder bl a känna sig säkra på att överskottet går till samhällsförbättrande verksamhet.

När du registrerar er så kommer du få lägga till kontaktuppgifter. Kunderna ska kunna se vilka ni är och till vad ert överskott går. Skriv så tydligt som möjligt vilka ni är och hänvisa till er hemsida så att det är lätt att hitta mer information.

Om du har ett företag med vinstintresse som inte är kopplat till civilsamhället så är inte Nytta något för dig. För vanliga företag finns det många andra marknadsplatser. Däremot kan ni som företag bidra till samhällsutvecklingen genom att i er tur köpa varor och tjänster av sociala företag. På samma sätt som många företag idag skrivit in i sina hållbarhetspolicys att de bara gör inköp från kravmärkta producenter kan ett beslut att köpa varor och tjänster via Nytta ses som en del av ett företags CSR-arbete.

För att finnas med i Nytta betalar företaget/organisationen en startavgift på 200 kr som vi fakturerar när företaget/organisationen har godkänts.

Här registrerar ni erregistrera här